Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
4 January 2017

Bliv klar til sommer og sol

Selvom det virker som om, at der lige nu er rigtig lang tid til, at vi går lysere og varmere tider i møde, så kommer de lige pludselig hurtigere, end man forventer, og man er som regel aldrig helt forberedt på det. Så mangler man lige solcremen, bikinien fra sidste år, havde man glemt, var gået i stykker, og sommertøjet, hvor var det nu lige, at det var blevet lagt hen? Pludselig slår vejret om fra koldt til varmt, og her i Danmark kan det både komme senere eller tidligere end forventet, eftersom vi her generelt har utilregneligt vejr.


Find sommertøj og -sko frem


Når sommeren nærmer sig, så skal sommersko og -tøj findes frem. Ofte vil man opdage, at man ikke rigtig har hverken det ene eller det andet, og så er man i mange tilfælde nødsaget til at skulle ud og anskaffe sig noget, for sommeren i Danmark kan faktisk blive ganske varm.


Når man skal anskaffe sig sko, så er der ingen, der siger, at det skal være sandaler. Det tror mange, fordi almindelige lukkede sko hurtigt kan blive alt for varme og klamme at have på. Hvis man ikke er sandaltypen og ikke har lyst til at kravle i kondiskoene, så er espadrillos et godt alternativ. Det er lukkede sko, men de er på ingen måde for varme. Se på Iloveshoes.dk.


Glem endelig ikke at der også vil komme nogle fester og grillaftener i løbet af sommeren, så man skal ikke kun have fat i det lette og sommerlige tøj. Man skal også finde noget af det pænere frem, og så skal man også sørge for at have et par smykker hertil, så man ser lidt festlig ud. Se udvalget på Aveny.dk, og find blandt andet halskæder, der passer til dit sommeroutfit.


Husk på at sommeren i Danmark er utilregnelig


Man kan aldrig regne med vejret her i Danmark, og det skal tages bogstaveligt, for den ene dag kan der være 25 grader og ingen vind, og så den næste dag styrter det ned, og temperaturen kan ikke engang få hevet sig over de 15 grader. Det er derfor også en god idé at være forberedt på, at vejret kan skifte. Det vil sige, at regnjakken og paraplyen lige så godt kan stå klar i gangen allerede fra slutningen af foråret. Har du ingen af delene, så er det med at få fat i det, for der er en meget lille chance for, at man slipper for regn i sommerperioden.


Pak endelig heller ikke en af de tykkere trøjer væk. Der er som sagt dage, hvor temperaturen ikke lige kan få sig hevet særlig langt op, så det er med at være forberedt med den ekstra trøje. Desuden har man heller ikke lyst til at være forkølet om sommeren, så hellere for meget end for lidt tøj. Et trick er at tage flere lag på, så du hurtigt kan gå fra at være pakket godt ind med sweateren, til at kunne nyde solen og varmen i t-shirten.


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone