Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
4 January 2017

Pas på dig selv og dit helbred

Vi har kun et liv, og det er derfor vigtig, at vi passer godt på os selv. Med det menes ikke, at du skal lave en bunker og gemme dig i den resten af livet – nej, det handler blot om, at du med få tiltag i din hverdag kan sikre, at du altid har et godt helbred. Med få livsstilsændringer samt få investeringer er du faktisk dækket ind på de fleste områder. Nogle af disse råd kender du allerede til, og de vil blot være en reminder. Dog vil der ligeledes være noget, som du ikke var klar over.


Drop aldrig tandlægen


Ja, det er ikke billigt at gå til tandlægen, men du må aldrig stoppe med det. Det er blot en gang om året, hvor du får en ekstra udgift, og faktisk er det i flere tilfælde en god investering. Dine tænder bliver nemlig løbende tjekket og dermed altid holdt ved lige. Vælger du at droppe tandlæge, kan det i sidste ende blive meget dyre, da det koster kassen, hvis du skal have nye tænder eller rettet op på problemerne. Det er altså vigtigt, du bliver ved med at gå til tandlæge. Du kan se denne tandlæge på Østerbro, hvis du vil gå et sted, hvor du betaler en overkommelig pris, men stadig får en kanon service.


Brug cykelhjelm


Det er måske ikke det, der ser smartest ud, men det giver da aldrig mening at vælge udseendet over din sikkerhed. Desuden er det kun de få minutter på selve turen, du skal bruge cykelhjelmen. Derefter kan du jo tage den af, og se godt ud når du træder ind i klassen eller på arbejde. Dog skal det siges, at cykelhjelmen faktisk heller ikke er så kikset, som den engang var – nej, der kommer konstant nye designs, og leder du de rigtige steder, er det endda muligt at finde nogle, der ser smarte ud. Hop forbi www.ecykelhjelm.dk hvis du vil finde en hjelm, som opfylder alle krav til sikkerhed og stil.


Oprethold en sund hygiejne


Din hygiejne har enorm betydning, når det kommer til dit helbred. Det er vigtigt, at du altid får vasket fingre hver gang, du har været på toilet, ligesom det er vigtigt, at du jævnligt går i bad. Ydermere er det vigtigt, at du ikke går i det samme tøj hele tiden, samt at du af og til får vasket sengetøjet og dit lagen. Kort sagt skal du bare sørge for at holde ting rene, da du på den måde får fjernet de bakterier, der kan gøre dig syg.


Få nok søvn


Er du voksen, skal du have mellem syv og otte timers søvn hver dag, og det er vigtigt, du overholder dette. Får du ikke nok søvn, kan det sænke dit stofskifte, hvilket kan føre til overvægt. Endvidere kan det gå ud over din hukommelse, og faktisk forværrer det hele dit immunforsvar. Dette skal du ikke ud i, og derfor er det vigtigt, at du får nok timers søvn hver eneste dag.


Spis varieret


Det er vigtigt, at du ikke spiser det samme hver dag, eftersom du på den måde aldrig vil opnå alle de vitaminer, der er brug for. En god ide er, at du maksimalt får det samme to gange i ugen. Skulle det dog ske, at du får det samme flere gange, er det en god ide at supplere op med tabletter, så du kan få dækket dit vitaminbehov.


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone