Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
28 November 2016

Børnegummistøvler – hold regnen ude!

Det som små børn syntes, er det allersjoveste sted at lege er ude i det frie. Specielt er det sjovest at lege udenfor, når det regner. De vil helst løbe rundt og hoppe i vandpytter. Det er derfor også rigtig vigtigt, at dit barn har noget godt fodtøj at tage på, og hvor det er okay at hoppe i vandpytter og rulle sig i mudder. Nu til dag findes der mange slags gummistøvler, og det kan være svært at se forskel på dem. De findes nemlig i mange forskellige typer, farver, modeller og prisklasser. Uanset hvad man søger, så er der nogle til enhver smag.

Pas på dit barns fødder
Det er utroligt vigtigt, at passe på dit barns fødder. I løbet af dagen er børnene aktive og får gået en del. Dit barn bruger sine fødder til næsten alt, og hvis en af fødderne bliver skadet af dårligt fodtøj, så kan det være en rigtig træls oplevelse for dit barn. Barnets støvler skal også kunne holde vandet ude, når det regner. På den måde mindsker det chancen for sygdom, da barnets fødder så heller ikke vil blive kolde og våde, og du gør det samtidig behageligere og sjovere for barnet at lege.

Gummistøvlerne skal også passe perfekt til barnets fødder. Hvis ikke gummistøvlerne passer til barnets fødder, så kan dit barn gå hen og blive rigtig generet af støvlerne og opleve ubehag. De kan både klemme og skrabe hul på dit barns små fødder, hvilket vil forhindre barnet i meget leg fremover. Det er derfor meget vigtigt, at du finder nogle støvler, som er behagelige for dit barn. Du kan finde gummistøvler til børn på nettet, og vælg mellem forskellige mærker, designs og formål. Tag dig god tid, og find de helt perfekte gummistøvler til dit barn. Det er nemt og lige til, plus så er der levering lige til døren – helt gratis.

Giv barnet frihed til leg
Dit barn skal have frihed til at lege uforstyrret, både med deres fodtøj, men også med deres andet udendørstøj. Barnets overtøj må ikke fylde så meget på barnet, at dets bevægelser bliver begrænset af det. Det skal helst være sådan, at barnet skal kunne bevæge sig frit, uanset om dette er pakket ind i handsker, huer, regntøj og andet udstyr. Der skal være frihed til leg og bevægelse, uden at være forstyrret af tøj

Hav udstyret i orden
Når du afleverer dit barn i institutionen, så skal udstyret være i orden. Du skal være sikker på, at dit barn har alt det udstyr, som det har brug for, og at barnet kan holde varmen iført dette tøj. Du skal have styr på dine jakker, flyverdragter, indendørssko, udendørssko, en masse handsker og huer til det kolde vejr, og selvfølgelig ekstra strømper. Ved at være godt forberedt kan du afværge mange sygdomme, som dit barn kan få. Sørg derfor altid for, at finde noget godt udstyr til at slags vejr, som dit barn kan bevæge sig i. Dit barn vil takke dig for det.

Klik her for at se mere


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone