Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
4 January 2017

Dit udseende betyder mere, end du tror

Man kan altid diskutere, om det er godt eller skidt, men i hvert fald er det et faktum, at dit udseende har stor betydning for dine muligheder her i livet. Er man heldig at have udseendet med sig, har man lettere ved at få job, finde sig en partner og i det hele taget begå sig i samfundet. Uanset om man fra naturens hånd er blevet tildelt gode eller dårlige ”kort”, er der heldigvis mange ting, man selv kan gøre for at påvirke udseendet i positiv retning. Læs med, og få et par tips.


Klæder skaber folk


Et gammelt ordsprog siger, at ”klæder skaber folk”, forstået på den måde, at det ydre faktisk har indflydelse på både din egen og andres opfattelse af dig selv. Går du rundt i joggingtøj, hvide tennissokker og et par udtrådte badesandaler, giver det næsten sig selv, at omgivelserne vil opfatte dig som en smule usoigneret og ligeglad. Det interessante er imidlertid, og du også selv påvirkes på din selvforståelse. Har du gjort noget ud af din påklædning, vil du føle dig mere selvsikker og afslappet - ikke mindst sammen med andre.


Her gælder det selvfølgelig om at finde din personlige tøjstil, som passer til netop dig. Det er ikke altid lige let, men om nødvendigt kan må få feedback fra familie eller gode venner. Nogle tøjbutikker giver også god vejledning, selv om man aldrig kan være helt sikker på, om den er uvildig. Alternativt findes der stylister, som sagtens kan hjælpe med at finde de farver og stilarter, som passer bedst til dig.


Ure og smykker sætter prikken over i’et


Selv om du har påklædningen på plads, er der stadig masser af muligheder for at finetune og optimere din fremtræden med elegante smykker, et lækkert armbåndsur og forskellige acessories. Her bliver det endnu mere individuelt, og det kan være nødvendigt at eksperimentere lidt. Det er ret almindeligt at have forskellige smykker at skifte imellem, men vidste du, at mange også har forskellige armbåndsure, som kan bruges alt efter situation eller omstændigheder?


Kvalitetsure er ikke helt billige, men leder du online, kan du sagtens finde de rigtige mærkevarer langt billigere end i de fysiske butikker. Webshops har nemlig typisk skåret fordyrende salgsled fra, og den besparelse kommer dig til gode. Klik her, hvis du vil besøge en af de førende netbutikker med 1000-vis af lækre ure i alle prisklasser.


Et flot smil tæller altid positivt


De fleste af os elsker et flot smil og et rent hvidt tandsæt - uanset om vi er bevidste om det, eller ej. Er du ryger eller drikker meget kaffe og/eller rødvin, er der dog ganske stor risiko for, at tænderne med tiden bliver gullige eller misfarvede. Og ofte kan selv hyppig tandbørstning ikke hamle op med misfarvningen. Her kan en tandblegning gøre underværker. Det er muligt at få forskellige produkter i håndkøb, men det bedste resultat får du ved at tage kontakt til en specialtandlæge. Klik her, hvis du for eksempel vil læse mere om mulighederne hos Østerbro Tandlægecenter, som tilbyder forskellige behandlingsmuligheder. Bor du ikke i nærheden, findes der en del andre tandlæger, som kan tilbyde noget tilsvarende.


Vær velsoigneret - både på arbejdet og i fritiden


Selv det flotteste smil og den perfekte påklædning redder dig ikke, hvis du lugter af armsved eller på anden måde virker usoigneret. Morgenbadet er obligatorisk, og en god antiperspirant ligeså. Som regel er det godt at kombinere med en god parfume, men overdriv det ikke. Ofte gælder det, at ”less is more”. Håret er også vigtigt. Find din stil, og afsæt plads i budgettet til jævnlige besøg hos frisøren.


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone