Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
26 May 2016

Find de helt perfekte og moderigtige sko

Man siger ofte, at man kan sige meget om en person ud fra, hvilke sko han eller hun har på. De rigtige sko kan også fuldende ens outfit, mens de forkerte sko kan ødelægge det fuldstændigt. Det at vælge de rigtige sko, som også er bare lidt komfortable, kan være en stor udfordring. Her får du et par råd til, hvad du skal kigge efter lige nu.

Sneakers kan også være fine
En af de ting, du skal kigge efter lige nu, er sneakers. Sneakers er blevet virkelig populære og fås ikke længere kun i klodsede skateragtige udgaver. De findes derimod i utrolig fine og moderigtige varianter.
Der findes mange forskellige, og mange af dem har et fint og feminint udtryk. Et plus ved et par gode sneakers er også, at de er komfortable, og du kan holde ud at gå langt i dem. Det er derfor også et must til storbyferien at have mindst et par sneakers med.
Sneakers kan også være med til at sætte lidt farve på garderoben, især hvis du er en af dem, der helst ikke går i for farverigt tøj, men derimod foretrækker sort. Så kan et par farvestrålende sneakers sætte lidt kulør på.

Kilehæle er et stensikkert sommerhit
En af de ting, der virkelig hitter denne sommer, er sandaler med kilehæl. Kilehælen gør, at du kommer op i højden, så dine ben ser længere ud og virker slankere. På samme tid er de langt mere behagelige end stiletter.
Kilehælen har stærke referencer til 70’ernes bohemelook. De passer derfor også fantastisk godt til en afslappet sommerstil, da de er perfekte sammen med en fin tunika eller en sommerkjole.
Er du på udkig efter et par lækre sandaler med kilehæl, bør de tjekke de flotte Sofie Schnoor Sko ud. Sofie Schnoor er en dansk designer, som laver fede kollektioner med et råt og nytænkende skodesign, så det er et godt sted at hente inspiration.

Stiletter går aldrig af mode
På trods af, at stiletter aldrig har været og aldrig bliver de mest komfortable sko, kan man ikke komme uden om, at de bare er og bliver stilede.
Skal du for alvor tage dig godt ud til en fest, så er et par stiletter vejen frem. Vil du være sikker på at have et par, der kan bruges til det hele, så går du aldrig galt i byen med et par klassisk sorte stiletter. Når du har investeret i sådan et par, kan du selvfølgelig supplere med par i andre farver.
Klik her for at se mere


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone