Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
4 January 2017

Skal gaverne byttes? Find inspiration her

Hvert år modtager og giver danskerne gaver og pakker til hinanden i en lind strøm henover julen. Det betyder også, at de fleste af os modtager nogle af disse gaver. Desværre er det ikke alle gaver, som falder i lige god jord, og netop derfor bruger mange også ugerne efter jul på at bytte dem, som ikke helt passede ind i deres liv.


De mange gaver, som hvert år bliver returneret, betyder også, at nogle har lidt ekstra penge at bruge på dem selv. Men eftersom ønskelisten formodeligt lige er blevet delvist opfyldt, så kan det være svært at finde på noget. På den anden side er det også kedeligt blot at lade pengene stå, eftersom de jo er en gave. Men hvordan skal pengene så bruges? Det kigger vi lidt nærmere på her.


Forkælelse til kvinden


Har du brugt et par dage på at bytte de gaver, som ikke helt stod til måls med forventningerne, så har du sikkert også haft travlt. Ikke nok med at arbejde er startet igen, så mangler du måske også at bytte børnenes gaver. Netop derfor, fordi du står med det ansvar, så kunne du jo passende give dig selv lidt forkælelse for de penge, du har fået retur.


Du kan eksempelvis vælge at gøre det ved at købe lidt lækkert, dansk mode til garderoben. Hvis du gør det, så sikrer du dig jo eksempelvis, at du engang imellem kan tage den byttede gave på, og så stadig tænke det som om, at det var den faktisk gave, som du fik af en, du elskede. Det sker jo af og til, at man rammer forkert med gaven, så det er helt okay at se det sådan. Er du på udkig efter flot, dansk mode, så find det på webshoppen i linket.


Er du mere på udkig efter lidt sødt til ganen, imens du rent faktisk går og bytter gaverne, så kunne du forkæle dig selv med lækkert. Der findes med god sandsynlighed en lækker café eller lignende, hvor du kan lade batterierne lidt op, inden du bytter videre. Her ville det også være oplagt at bruge lidt af de penge, som du har fået retur.


Noget praktisk til manden


Var din ønskeliste noget tom i år, ligesom den har været de foregående, så skal du med god sandsynlighed også retur i butikkerne for at bytte lidt gaver. Har du tilmed været lidt uheldig, og taget en smule på henover den velserverede jul, så står du muligvis og mangler nyt tøj.


Især størrelsen på dine bukser er i farezonen, hvis du har fået lagt et par ekstra kilo på henover julen. Er dette sket, så er det måske på tide med et par nye jeans – hvis ikke på grund af maven, så da i hvert fald på grund af, at du jo godt kunne trænge til nogle nye.


Er du en af de uheldige, som er gået en størrelse op, således at du faktisk rammer de store størrelser, så er der heldigvis hjælp at hente. Eksempelvis kan du se på Xltoj.dk, hvor der er stort udvalg til selv de store herrer. 


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone